Äventyr i Ramsele Ekonomisk förening

Västernorrlands län

Information

I Västernorrlands län så finns Äventyr i Ramsele Ekonomisk förening. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sollefteå här finns det många olika Ekonomisk förening. Äventyr i Ramsele Ekonomisk förening tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västernorrlands län. Sollefteå jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västernorrlands län gör att bolag trivs där.

Äventyr i Ramsele Ekonomisk förening är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 769601-1779.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Äventyr i Ramsele Ekonomisk förening på följande adress Pl 113, 880 37, Junsele.

Äventyr i Ramsele Ekonomisk förening är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Äventyr i Ramsele Ekonomisk förening så sitter följande personer i styrelsen: , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att ansvara och driva Nässjöstugan, Ramsele. Verksamheten skall bestå av turism-, kurs- och lägerverksamhet, övriga besökare till Ramsele samt äventyr och aktiviteter.