Personalkooperativet Natt som Dag ND ek. för.

Västernorrlands län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Sollefteå och Personalkooperativet Natt som Dag ND ek. för. är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många företag där och Personalkooperativet Natt som Dag ND ek. för. är ett av dem. Statusen för Personalkooperativet Natt som Dag ND ek. för. är att Bolaget är aktivt.

Personalkooperativet Natt som Dag ND ek. för. är ett Ekonomisk förening och skapades 1997-09-22. Det finns flera olika företag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där företaget finns i jobbar för att företag som Personalkooperativet Natt som Dag ND ek. för. ska trivas.

Personalkooperativet Natt som Dag ND ek. för. är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Sollefteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att, i enlighet med avtal med Sollefteå kommun, främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bereda dem arbete inom kooperativets barnomsorgsverksamhet. Föreningen skall verka för att tillgodose barn och föräldrar med barnomsorg natt som dag och bedriva en kvalitativ barnomsorg.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Personalkooperativet Natt som Dag ND ek. för. inte är momsregistrerat.

Idag är Personalkooperativet Natt som Dag ND ek. för. och det finns flera företag som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Personalkooperativet Natt som Dag ND ek. för. så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0620-14949.

Firman tecknas förutom av styrelsen, av styrelseledamöterna två i förening..

De som är på något sätt har med Personalkooperativet Natt som Dag ND ek. för. är Hägglund, Ann-Christine Margareta som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Bengt-Åke som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lena Elisabeth som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Selin, Ann-Katrin som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Personalkooperativet Natt som Dag ND ek. för. har 769602-4855 som sitt organisationsnummer.