personalkooperativet Edsele friskola Ekonomisk förening

Västernorrlands län

Information

769603-1058 är organisationsnummer för bolaget personalkooperativet Edsele friskola Ekonomisk förening. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som personalkooperativet Edsele friskola Ekonomisk förening är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Sollefteå som är den kommunen som personalkooperativet Edsele friskola Ekonomisk förening finns i.

personalkooperativet Edsele friskola Ekonomisk förening har varit registrerat sedan 1998-05-19 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för personalkooperativet Edsele friskola Ekonomisk förening så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

personalkooperativet Edsele friskola Ekonomisk förening är och det finns flera bolag i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för personalkooperativet Edsele friskola Ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lidén, Anna Eleonor -Näsmark, John Henrik

Vill ni komma i kontakt med personalkooperativet Edsele friskola Ekonomisk förening så kan ni göra det på telefon genom 0623-20334 eller genom brev på följande adress:
Ödsgård, 880 41, Edsele

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att driva skola, skolbarnomsorg och förskola i Edsele. Medlemmarna deltar som anställda.

Det finns olika personer som har en koppling med personalkooperativet Edsele friskola Ekonomisk förening och det är Kjellsdotter, Matilda Margareta O som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidén, Anna Eleonor som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Linné, Anette Maria som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Ann-Katrin som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Näsmark, John Henrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Strindlund, Jenny Maria som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot