Faxälvdalens turist- och servicecentra, ekonomisk förening

Västernorrlands län

Information

I Västernorrlands län så finns Faxälvdalens turist- och servicecentra, ekonomisk förening. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sollefteå här finns det många olika Ekonomisk förening. Faxälvdalens turist- och servicecentra, ekonomisk förening tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västernorrlands län. Sollefteå jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västernorrlands län gör att bolag trivs där.

Faxälvdalens turist- och servicecentra, ekonomisk förening är momsregistrerat sedan2003-10-02 och har organisationsnummer 769609-8990.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0623-20550 alternativt besöka eller skicka post till Faxälvdalens turist- och servicecentra, ekonomisk förening på följande adress Backe 207, 880 41, Edsele.

Faxälvdalens turist- och servicecentra, ekonomisk förening är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-09-25.

I Faxälvdalens turist- och servicecentra, ekonomisk förening så sitter följande personer i styrelsen: , , , , Brodin, Ida Jeanette som är född 1978 och har titeln Suppleant ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva turist- och serviceverksamhet såsom att bistå äldre med tjänster som ej hemtjänsten gör (gräsklippning, snöröjning, trädgårdsarbete mm).