Helgumsbåten Ek. för.

Västernorrlands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att på faxälven vid helgum bedriva båttrafik kombinerat med olika aktiviteter som har till syfte att öka verksamhetens attraktionsvärde. sådana aktiviteter kan vara servering av mat o dryck, underhållning, fisketurer, badturer.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Helgumsbåten Ek. för. vars verksamheterstyp är Ekonomisk förening.

I Sollefteå så är Helgumsbåten Ek. för. en av många verksamheter vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sollefteå arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sollefteå och i Västernorrlands län. Redan 2003-10-06 så skapades Helgumsbåten Ek. för. och verksamheten är har ej F-skattsedel.

Helgumsbåten Ek. för. är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-05-13

769610-0218 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sollefteå.

Just nu är Helgumsbåten Ek. för. och det finns många verksamheter som är i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Helgumsbåten Ek. för. så går det att nå dem via telefon på 0620-40098 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Helgumsbåten Ek. för. är Andersson, Kenth Ulf som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Haglöf, Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedström, Alf Sören som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedström, Jan Torbjörn som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Mikaelsson, Lars Hugo som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Molund, Bo-Göran Thore som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamotMolund, Per Sture som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Stefan Sixten som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Sören Sven-Olov som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot.