Aktivitetshus i Ramsele, ek. för.

Västernorrlands län

Information

769612-7732 är organisationsnummer för bolaget Aktivitetshus i Ramsele, ek. för.. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktivitetshus i Ramsele, ek. för. är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Sollefteå som är den kommunen som Aktivitetshus i Ramsele, ek. för. finns i.

Aktivitetshus i Ramsele, ek. för. har varit registrerat sedan 2005-07-11 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktivitetshus i Ramsele, ek. för. så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-05.

Aktivitetshus i Ramsele, ek. för. är och det finns flera bolag i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Aktivitetshus i Ramsele, ek. för. är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Jonsson, Bo Gunnar -Skogman, Pia Lena Marie -Sundin, Leif Erik

Vill ni komma i kontakt med Aktivitetshus i Ramsele, ek. för. så kan ni göra det på telefon genom 0623-10820 eller genom brev på följande adress:
Näsåkersv. 56, 880 40, Ramsele

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom ekonomisk verksamhet i vilken medlemmarna deltar som konsumenter eller andra förbrukare, som leverantörer, med egen arbetsinsats, genom att begagna föreningens tjänster eller på annat liknande sätt. Avtal kan tecknas med delar av offentlig sektor, såsom Sollefteå kommun, Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan samt privata näringslivet och föreningslivet för att erbjuda arbete till främst långtidssjukskrivna arbets- lösa, socialt psykiskt funktionshindrade och i förekommande fall andra utsatta grupper med behov av meningsfullt arbete företrädesvis inom följande områden: Återvinning Återbruk inom metall trä textil samt försäljning och därmed förenlig versamhet. Tjänster till företrädesvis äldre och handikappade i Sollefteå kommun. Natur-, park-, kulturminnes- och skogsvård. Turistservice.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktivitetshus i Ramsele, ek. för. och det är Eliasson, Björn Elias Anders som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Stig Åke Lennart som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Bo Gunnar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Runesson, Anna-Karin Elisabeth som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Skogman, Pia Lena Marie som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Strömkvist, Per Sture som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamotSundin, Leif Erik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Dalgren, Lena Christina som är född 1959 och har titeln Suppleant, Henriksson, Mildred Ann-Sofi som är född 1969 och har titeln Suppleant