DeSign lena & lena ek. för.

Västernorrlands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva reklambyrå med mediainriktning. I första hand produktion av annonsblad, tidningar, trycksaker och hemsidor. Medlemmarna deltar i verksamheten genom att begagna sig av föreningens tjänster.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för DeSign lena & lena ek. för. vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Sollefteå så är DeSign lena & lena ek. för. ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sollefteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sollefteå och i Västernorrlands län. Redan 2006-03-02 så skapades DeSign lena & lena ek. för. och bolaget är har F-skattsedel DeSign lena & lena ek. för. har haft det sedan 2006-08-01.

DeSign lena & lena ek. för. är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-08-01

769613-9745 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sollefteå.

Just nu är DeSign lena & lena ek. för. och det finns många bolag som är i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med DeSign lena & lena ek. för. så går det att nå dem via telefon på 0623-71071 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Lena Dalgren och Lena Strandqvist, var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom DeSign lena & lena ek. för. är Dalgren, Lena Christina som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Gejbo, Matts Sören som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Sidén, Per Eisten som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Strandqvist, Lena Chatarina som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, .