Föräldrakooperativet Kulla Förskola Ekonomisk förening

Västernorrlands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva en förskola i form av föräldrakooperativ för medlemmarnas barn. Föreningen ska verka för en stimulerande barngruppsverksamhet och förskolemiljö med god kvalitet som ett komplement till barnens hemmiljö och för att tillgodose barnens behov av trygghet och varaktiga relationer.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Föräldrakooperativet Kulla Förskola Ekonomisk förening vars verksamheterstyp är Ekonomisk förening.

I Sollefteå så är Föräldrakooperativet Kulla Förskola Ekonomisk förening en av många verksamheter vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sollefteå arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sollefteå och i Västernorrlands län. Redan 2006-06-12 så skapades Föräldrakooperativet Kulla Förskola Ekonomisk förening och verksamheten är har F-skattsedel Föräldrakooperativet Kulla Förskola Ekonomisk förening har haft det sedan 2007-02-22.

769614-6187 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sollefteå.

Just nu är Föräldrakooperativet Kulla Förskola Ekonomisk förening och det finns många verksamheter som är i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Föräldrakooperativet Kulla Förskola Ekonomisk förening så går det att nå dem via telefon på 0620-21322 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Föräldrakooperativet Kulla Förskola Ekonomisk förening är Domeij, Jenny Karin Agneta som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Edholm, Maria-Isabel som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Malin Carola som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyman, Pär Adam Gunnar Kristoffer som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Vesterlund, Maria Elisabet som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Edholm, Hans Michael som är född 1968 och har titeln Suppleant.