Citygallerian i Sollefteå ekonomisk förening

Västernorrlands län

Information

Citygallerian i Sollefteå ekonomisk förening hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Citygallerian i Sollefteå ekonomisk förening finns. I Sollefteå så finns det många olika Ekonomisk förening och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Ekonomisk förening. Citygallerian i Sollefteå ekonomisk förening tillhör bolagstypen Ekonomisk förening och företaget har F-skatt vilket Citygallerian i Sollefteå ekonomisk förening har haft sedan 2007-11-08. Citygallerian i Sollefteå ekonomisk förening har funnits sedan och 2007-11-08 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Citygallerian i Sollefteå ekonomisk förening så kan ni göra det genom att skicka er post till 881 30 Sollefteå men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0620-58880.

Sollefteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler företag.

Citygallerian i Sollefteå ekonomisk förening har idag 769617-6275 som sitt organisationummer.

Firman tecknas förutom av styrelsen, av Kjell Larsson och Lars Näsholm, i förening. är den som för stunden ansvarar för Citygallerian i Sollefteå ekonomisk förening

Föreningen har till ändamål att verka för att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom marknadsföring, aktiviteter samt anordnande av sammankomster i syfte att göra Citygallerian mer känd i Sollefteå med omnejd, samt även verka för erfarenhetsutbyte mellan medlemmarna.

I Citygallerian i Sollefteå ekonomisk förening så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Enberg, Lars Olof som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Kjell Bernt Elis som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Näsholm, Lars Enok Håkan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Hans Olle som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundqvist, Maria Kristin som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Annika Helén som är född 1972 och har titeln Suppleant.