S Stolt lantbruk

Västernorrlands län

Information

770309-XXXX är organisationsnummer för bolaget S Stolt lantbruk. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som S Stolt lantbruk är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som S Stolt lantbruk finns i.

S Stolt lantbruk har varit registrerat sedan 1997-04-24 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för S Stolt lantbruk så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

S Stolt lantbruk är och det finns flera bolag i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för S Stolt lantbruk är följande:

Vill ni komma i kontakt med S Stolt lantbruk så kan ni göra det på telefon genom 070-6737462 eller genom brev på följande adress:

Jord- och skogsbruk samt lantbruksentreprenad.

Det finns olika personer som har en koppling med S Stolt lantbruk och det är Stolt, Bengt Stefan som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,