Starborn Media

Västernorrlands län

Information

771213-XXXX är organisationsnummer för företaget Starborn Media. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Starborn Media är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som Starborn Media finns i.

Starborn Media har varit registrerat sedan 2000-09-12 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Starborn Media så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Starborn Media är och det finns flera bolag i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Starborn Media är följande:

Vill ni komma i kontakt med Starborn Media så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom IT, reklam och media såsom grafisk formgivning, programmering, hemsidor, design, interaktiva medier, reklambyråverksamhet, marknadsföring, projektledning och försäljning. Support för hård- och mjukvara. Förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Starborn Media och det är Stavbom, Bo Nicklas Jonny som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,