Hullsta Gårds Bostadsrättsförening u p a

Västernorrlands län

Information

Hullsta Gårds Bostadsrättsförening u p a hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Hullsta Gårds Bostadsrättsförening u p a finns. I Sollefteå så finns det många olika Bostadsrättsförening och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Bostadsrättsförening. Hullsta Gårds Bostadsrättsförening u p a tillhör bolagstypen Bostadsrättsförening och företaget har ej F-skatt. Hullsta Gårds Bostadsrättsförening u p a har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Hullsta Gårds Bostadsrättsförening u p a så kan ni göra det genom att skicka er post till Helgum 2176, 882 93, Helgum men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0620-13068.

Sollefteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler företag.

Hullsta Gårds Bostadsrättsförening u p a har idag 788800-0671 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Helenius, Rut Ingrid -Rundgren, Jan -Widegren, Per Ola är den som för stunden ansvarar för Hullsta Gårds Bostadsrättsförening u p a

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder och andra lägenheter åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden.

I Hullsta Gårds Bostadsrättsförening u p a så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Degerbratt, Anna Kerstin Irene som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Helenius, Rut Ingrid som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Rundgren, Jan som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Widegren, Per Ola som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhman, Per Alfred som är född 1925 och har titeln Ordinarie ledamot, Eliasson, Nils Ove som är född 1949 och har titeln SuppleantLindbäck Eliasson, Aila Kristina som är född 1947 och har titeln Suppleant, .