Folkets Hus Forum Junsele, Ekonomisk förening

Västernorrlands län

Information

Folkets Hus Forum Junsele, Ekonomisk förening är ett av många bolag som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Folkets Hus Forum Junsele, Ekonomisk förening finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Folkets Hus Forum Junsele, Ekonomisk förening är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Folkets Hus Forum Junsele, Ekonomisk förening som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1918-02-23. Men sedan 1996-01-01 så har Folkets Hus Forum Junsele, Ekonomisk förening varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Forumv. 4, 880 37, Junsele. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Folkets Hus Forum Junsele, Ekonomisk förening så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0621-10089.

Sollefteå arbetar för att bolag som Folkets Hus Forum Junsele, Ekonomisk förening ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Folkets Hus Forum Junsele, Ekonomisk förening. Det finns flera bolag i Västernorrlands län.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att uppföra, förvalta och tillhandahålla allmänna samlingslokaler och att i dessa erbjuda förhyrarna möjlighet att bedriva förenings-, kultur-, bildnings-, och nöjesverksamhet. Föreningen kan också i egen regi svara för sådana verksamheter.

Firmatecknare för Folkets Hus Forum Junsele, Ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Boman, Bo Sigvard -Eriksson, Bengt Arne.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Folkets Hus Forum Junsele, Ekonomisk förening och det är följande personer, Boman, Bo Sigvard som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Byström, Barbro Margareta som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Bengt Arne som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Fängström, Erik Ivar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Eva Kerstin Kristina som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Alice Cristina som är född 1950 och har titeln Suppleant.Jonsson, Hans Mikael som är född 1963 och har titeln Suppleant, Selin Sennström, Charlotte Ulrika som är född 1970 och har titeln Suppleant,

Organisationsnummer för Folkets Hus Forum Junsele, Ekonomisk förening är 788800-0804.