Konsumentföreningen Långsele, ekonomisk förening (Konsumhallen)

Västernorrlands län

Information

Konsumentföreningen Långsele, ekonomisk förening (Konsumhallen) är ett av många företag som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Konsumentföreningen Långsele, ekonomisk förening (Konsumhallen) finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Konsumentföreningen Långsele, ekonomisk förening (Konsumhallen) är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Konsumentföreningen Långsele, ekonomisk förening (Konsumhallen) som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1920-02-15. Men sedan 1980-01-01 så har Konsumentföreningen Långsele, ekonomisk förening (Konsumhallen) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Stationsg. 13, 882 30, Långsele. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Konsumentföreningen Långsele, ekonomisk förening (Konsumhallen) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0620-20362.

Sollefteå arbetar för att företag som Konsumentföreningen Långsele, ekonomisk förening (Konsumhallen) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Konsumentföreningen Långsele, ekonomisk förening (Konsumhallen). Det finns flera företag i Västernorrlands län.

Föreningen har till ändamål att i samverkan med Kooperativa förbundet (KF) främja sina medlemmars hushållsekonomi genom att på effektivaste sätt försälja och förmedla varor och tjänster som svarar mot medlemmarnas krav och önskemål, att bedriva kunskapsutvekling och information samt opinionsbildning i frågor som rör konsumtion.

Firmatecknare för Konsumentföreningen Långsele, ekonomisk förening (Konsumhallen) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Berglund, Jens Lennart -Mähler, Karl Erik Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Konsumentföreningen Långsele, ekonomisk förening (Konsumhallen) och det är följande personer, Berglund, Jens Lennart som är född 1965 och har titeln Extern VD, Eliasson, Anette Margaretha som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Gidlund, Nils Erik Gustav som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Jedborn, Kerstin Margareta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Mähler, Karl Erik som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyström, Lars-Gunnar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot.Hellman, Sven Olof Inge som är född 1936 och har titeln Suppleant, Karlsson, Monica Catherine som är född 1956 och har titeln Suppleant, Åberg, John Kristian som är född 1972 och har titeln Suppleant.

Organisationsnummer för Konsumentföreningen Långsele, ekonomisk förening (Konsumhallen) är 788800-0994.