Lökoms Byggnadsförening u.p.a.

Västernorrlands län

Information

I Västernorrlands län så finns Lökoms Byggnadsförening u.p.a.. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sollefteå här finns det många olika Ekonomisk förening. Lökoms Byggnadsförening u.p.a. tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västernorrlands län. Sollefteå jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västernorrlands län gör att bolag trivs där.

Lökoms Byggnadsförening u.p.a. är ej momsregistretat och har organisationsnummer 788800-1067.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Lökoms Byggnadsförening u.p.a. på följande adress Stocked 207, 881 93, Sollefteå.

Lökoms Byggnadsförening u.p.a. är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Lökoms Byggnadsförening u.p.a. så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Molin, Carola Margareta som är född 1976 och har titeln Suppleant . Norberg, Kjell Richard som är född 1972 och har titeln Suppleant , Rönnberg, Eva Marie Jeanette som är född 1970 och har titeln Suppleant ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att inköpa fastighet eller byggande av hus, mot betalning tillhandahålla samlingslokaler, affärslokaler, bostäd- er, drivande av park-, kafé- och biografrörelse.