Dmind communication

Västernorrlands län

Information

Dmind communication är ett av många verksamheter som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Dmind communication finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Dmind communication är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-12-01.

Dmind communication som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 2006-01-09. Men sedan 2005-12-01 så har Dmind communication varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Dmind communication så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-9210121.

Sollefteå arbetar för att verksamheter som Dmind communication ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Dmind communication. Det finns flera verksamheter i Västernorrlands län.

Företaget skall bedriva reklam- och kommunikatioinsbyråtjänster som även innefattar foto videodokumentering av upplevelsebaserade händelser, ofta förpassade till naturen. Konsultation inom marknadsföring och affärsutveckling. Företaget kommer även bedriva musikproduktion som ett komplement till reklam- och kommunikationsbyrådelen.

Firmatecknare för Dmind communication är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Dmind communication och det är följande personer, Jansson, Erik Daniel som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Dmind communication är 790421-XXXX.