Trec Design

Västernorrlands län

Information

791006-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Trec Design. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Trec Design är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som Trec Design finns i.

Trec Design har varit registrerat sedan 2007-01-09 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Trec Design så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-08.

Trec Design är och det finns flera verksamheter i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Trec Design är följande:

Vill ni komma i kontakt med Trec Design så kan ni göra det på telefon genom 070-3648079 eller genom brev på följande adress:

Tryckning av motiver på kläder. Hemsidetillverkning samt hjälp med uppdatering.

Det finns olika personer som har en koppling med Trec Design och det är Orrell, Hans Kristian som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma,