Face and Bodycenter i Sollefteå

Västernorrlands län

Information

810920-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Face and Bodycenter i Sollefteå. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Face and Bodycenter i Sollefteå är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som Face and Bodycenter i Sollefteå finns i.

Face and Bodycenter i Sollefteå har varit registrerat sedan 2007-02-16 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Face and Bodycenter i Sollefteå så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Face and Bodycenter i Sollefteå är och det finns flera verksamheter i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Face and Bodycenter i Sollefteå är följande:

Vill ni komma i kontakt med Face and Bodycenter i Sollefteå så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Hudvård och skönhetssalong.

Det finns olika personer som har en koppling med Face and Bodycenter i Sollefteå och det är Daoud, Khadra som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma,