MG's Tak och Fasad

Västernorrlands län

Information

851123-XXXX är organisationsnummer för företaget MG's Tak och Fasad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MG's Tak och Fasad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som MG's Tak och Fasad finns i.

MG's Tak och Fasad har varit registrerat sedan 2005-07-22 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-09-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för MG's Tak och Fasad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-09-29.

MG's Tak och Fasad är och det finns flera bolag i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för MG's Tak och Fasad är följande:

Vill ni komma i kontakt med MG's Tak och Fasad så kan ni göra det på telefon genom 073-1821787 eller genom brev på följande adress:

Tak och fasadmålning.

Det finns olika personer som har en koppling med MG's Tak och Fasad och det är Gottvall, Pär Markus som är född 1985 och har titeln Innehavare av enskild firma,