Johans Dataservice

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollefteå och Johans Dataservice är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Johans Dataservice är ett av dem. Statusen för Johans Dataservice är att Bolaget är aktivt.

Johans Dataservice är ett Enskild firma och skapades 2007-02-13. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Johans Dataservice ska trivas.

Johans Dataservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-15. I Sollefteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Service och försäljning av datorer med tillbehör.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Johans Dataservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-01.

Idag är Johans Dataservice och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Johans Dataservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2255608.

.

De som är på något sätt har med Johans Dataservice är Finnström, Johan Christer Vitalis som är född 1986 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Johans Dataservice har 860609-XXXX som sitt organisationsnummer.