Mählers rep. & mek.

Västernorrlands län

Information

870323-XXXX är organisationsnummer för företaget Mählers rep. & mek.. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mählers rep. & mek. är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som Mählers rep. & mek. finns i.

Mählers rep. & mek. har varit registrerat sedan 2006-09-06 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Mählers rep. & mek. så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Mählers rep. & mek. är och det finns flera bolag i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Mählers rep. & mek. är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mählers rep. & mek. så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bilverkstad.

Det finns olika personer som har en koppling med Mählers rep. & mek. och det är Mähler, Björn Anders som är född 1987 och har titeln Innehavare av enskild firma,