L Östmans Markplanering Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

L Östmans Markplanering Handelsbolag hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där L Östmans Markplanering Handelsbolag finns. I Sollefteå så finns det många olika Handelsbolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. L Östmans Markplanering Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket L Östmans Markplanering Handelsbolag har haft sedan 1995-01-01. L Östmans Markplanering Handelsbolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till L Östmans Markplanering Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Skärvsta 604, 881 30, Sollefteå men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0620-12941.

Sollefteå arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler bolag.

L Östmans Markplanering Handelsbolag har idag 916470-4026 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av Östman, Lars Erik. är den som för stunden ansvarar för L Östmans Markplanering Handelsbolag

Utföra markplaneringsarbeten.

I L Östmans Markplanering Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Edlund, Lise-Lotte Susanne som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Östman, Lars Erik som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .