Hallsta Kiosken Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

Hallsta Kiosken Handelsbolag hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Hallsta Kiosken Handelsbolag finns. I Sollefteå så finns det många olika Handelsbolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Hallsta Kiosken Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Hallsta Kiosken Handelsbolag har haft sedan 2003-11-06. Hallsta Kiosken Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Hallsta Kiosken Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Långg. 30, 881 32, Sollefteå men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0620-51995.

Sollefteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler företag.

Hallsta Kiosken Handelsbolag har idag 916471-4017 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Hallsta Kiosken Handelsbolag

Kioskhandel och därmed förenlig verksamhet.

I Hallsta Kiosken Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fröroth, Karin Elisabeth Sofie som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Hallström, Lars Sture Elof som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .