Christer Forsgrens Symaskinsbutik Kommanditbolag

Västernorrlands län

Information

Försäljning och service av symaskiner.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Christer Forsgrens Symaskinsbutik Kommanditbolag vars bolagstyp är Kommanditbolag.

I Sollefteå så är Christer Forsgrens Symaskinsbutik Kommanditbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Kommanditbolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sollefteå arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sollefteå och i Västernorrlands län. Redan 1984-10-23 så skapades Christer Forsgrens Symaskinsbutik Kommanditbolag och företaget är har F-skattsedel Christer Forsgrens Symaskinsbutik Kommanditbolag har haft det sedan 1994-01-01.

Christer Forsgrens Symaskinsbutik Kommanditbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1984-01-01

916471-8125 är organisationsnummret för företaget som finns i Sollefteå.

Just nu är Christer Forsgrens Symaskinsbutik Kommanditbolag och det finns många företag som är i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Christer Forsgrens Symaskinsbutik Kommanditbolag så går det att nå dem via telefon på 0612-22191 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

; Firman tecknas av komplementären.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Christer Forsgrens Symaskinsbutik Kommanditbolag är Forsgren, Bengt Christer som är född 1947 och har titeln Komplementär, Sahlén, Barbro Ingrid Louise som är född 1951 och har titeln Kommanditdelägare, .