Hotell Appelberg Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

916471-8182 är organisationsnummer för bolaget Hotell Appelberg Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hotell Appelberg Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sollefteå som är den kommunen som Hotell Appelberg Handelsbolag finns i.

Hotell Appelberg Handelsbolag har varit registrerat sedan 1983-12-21 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Hotell Appelberg Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Hotell Appelberg Handelsbolag är och det finns flera bolag i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Hotell Appelberg Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Hotell Appelberg Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0620-14300 eller genom brev på följande adress:
Storg. 51, 881 30, Sollefteå

Fastighetsägande samt driva hotellrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Hotell Appelberg Handelsbolag och det är Östman, Hans Erik som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Östman, Seija Marjatta som är född 1946 och har titeln Bolagsman,