Nordgrens Såg och Entreprenad Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

916587-5551 är organisationsnummer för verksamheten Nordgrens Såg och Entreprenad Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nordgrens Såg och Entreprenad Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sollefteå som är den kommunen som Nordgrens Såg och Entreprenad Handelsbolag finns i.

Nordgrens Såg och Entreprenad Handelsbolag har varit registrerat sedan 1985-08-08 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nordgrens Såg och Entreprenad Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

Nordgrens Såg och Entreprenad Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Nordgrens Såg och Entreprenad Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Nordgren, Bengt Thomas och Nordgren, Anna-Sti= na, var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Nordgrens Såg och Entreprenad Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0620-50307 eller genom brev på följande adress:
Rödsta 206, 880 30, Näsåker

Inköp, förädling och försäljning av rundvirke och trävaror samt legosågning och torvbrytning, arbetskraftsuthyrning.

Det finns olika personer som har en koppling med Nordgrens Såg och Entreprenad Handelsbolag och det är Nordgren, Anna-Stina som är född 1935 och har titeln Bolagsman, Nordgren, Bengt Thomas som är född 1967 och har titeln Bolagsman,