Åströms Skrotaffär Eftr Handelsbolag Östman & Edlund

Västernorrlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Sollefteå och Åströms Skrotaffär Eftr Handelsbolag Östman & Edlund är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Åströms Skrotaffär Eftr Handelsbolag Östman & Edlund är ett av dem. Statusen för Åströms Skrotaffär Eftr Handelsbolag Östman & Edlund är att Bolaget är aktivt.

Åströms Skrotaffär Eftr Handelsbolag Östman & Edlund är ett Handelsbolag och skapades 1987-01-30. Det finns flera olika bolag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där bolaget finns i jobbar för att bolag som Åströms Skrotaffär Eftr Handelsbolag Östman & Edlund ska trivas.

Åströms Skrotaffär Eftr Handelsbolag Östman & Edlund är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Sollefteå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Köp och försäljning av metaller.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Åströms Skrotaffär Eftr Handelsbolag Östman & Edlund är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Åströms Skrotaffär Eftr Handelsbolag Östman & Edlund och det finns flera bolag som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Åströms Skrotaffär Eftr Handelsbolag Östman & Edlund så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0620-51050.

; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Åströms Skrotaffär Eftr Handelsbolag Östman & Edlund är Edlund, Lise-Lotte Susanne som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Östman, Lars Erik som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .

Åströms Skrotaffär Eftr Handelsbolag Östman & Edlund har 916588-1427 som sitt organisationsnummer.