Handelsbolaget Holms Trädgård & Mohair

Västernorrlands län

Information

Handelsbolaget Holms Trädgård & Mohair är ett av många företag som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Handelsbolaget Holms Trädgård & Mohair finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Handelsbolaget Holms Trädgård & Mohair som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1988-05-27. Men sedan 1989-01-01 så har Handelsbolaget Holms Trädgård & Mohair varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Holm 6305, 881 95, Undrom. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Handelsbolaget Holms Trädgård & Mohair så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0620-32044.

Sollefteå arbetar för att företag som Handelsbolaget Holms Trädgård & Mohair ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Handelsbolaget Holms Trädgård & Mohair. Det finns flera företag i Västernorrlands län.

Odling och försäljning av blomplant, bär och grönsaker, försälj- ning av souvenirer och hantverk, servering, handel med värdepapper.

Firmatecknare för Handelsbolaget Holms Trädgård & Mohair är följande:
Firman tecknas ensam av -bolagsmannen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Handelsbolaget Holms Trädgård & Mohair och det är följande personer, Holms Rekreation Handelsbolag som är född och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Handelsbolaget Holms Trädgård & Mohair är 916588-7259.