Handelsbolaget VI KOM VI SÅG

Västernorrlands län

Information

I Sollefteå finns det ett Handelsbolag som heter Handelsbolaget VI KOM VI SÅG. Det finns flera verksamheter som liknar Handelsbolaget VI KOM VI SÅG i Västernorrlands län. Sollefteå är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1989-04-26 så har Handelsbolaget VI KOM VI SÅG varit registrerat och sedan 1989-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Handelsbolaget VI KOM VI SÅG och det finns fler verksamheter som är det i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget VI KOM VI SÅG så kan man gör det genom att posta ett brev till Strömnäs 114, 880 40, Ramsele. Vi ni istället prata med Handelsbolaget VI KOM VI SÅG så kan ni göra det på .

Inköp och försäljning av sågade trävaror samt legosågning. Inköp och försäljning av fastigheter samt uthyrning. Arbete med olika former av skogsarbeten samt byggnadsarbeten.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Svedberg, Lars Axel Kenneth som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Wikström, Anna Birgitta Britta som är född 1956 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen .

Handelsbolaget VI KOM VI SÅG har 916589-2390 som sitt organisationsnummer.