Hallstaberget Kommanditbolag

Västernorrlands län

Information

916589-3216 är organisationsnummer för företaget Hallstaberget Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hallstaberget Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Sollefteå som är den kommunen som Hallstaberget Kommanditbolag finns i.

Hallstaberget Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1989-07-05 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Hallstaberget Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-14.

Hallstaberget Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Hallstaberget Kommanditbolag är följande:
; Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Hallstaberget Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0525-14049 eller genom brev på följande adress:
Affärsv. 3, 457 30, Tanumshede

Äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva handel med värde- papper och fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hallstaberget Kommanditbolag och det är Hallstaberget Sport & Konferenshotell Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Strand Hotell Borgholm Fastighets AB som är född och har titeln Kommanditdelägare,