GRANSJÖ LÄKARPRAKTIK HANDELSBOLAG

Västernorrlands län

Information

GRANSJÖ LÄKARPRAKTIK HANDELSBOLAG är en verksamhet som finns i Sollefteå. I GRANSJÖ LÄKARPRAKTIK HANDELSBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är Mikaelsson, Karin Ingrid Elisabeth som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Mikaelsson, Lars Hugo som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med GRANSJÖ LÄKARPRAKTIK HANDELSBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå GRANSJÖ LÄKARPRAKTIK HANDELSBOLAG på telefon .

Läkarpraktik, medicinsk konsultverksamhet.

Idag är GRANSJÖ LÄKARPRAKTIK HANDELSBOLAG av bolagstypen Handelsbolag.

GRANSJÖ LÄKARPRAKTIK HANDELSBOLAG är ett av många verksamheter som finns i Västernorrlands län och Sollefteå arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

GRANSJÖ LÄKARPRAKTIK HANDELSBOLAG innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och GRANSJÖ LÄKARPRAKTIK HANDELSBOLAG är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för GRANSJÖ LÄKARPRAKTIK HANDELSBOLAG så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

GRANSJÖ LÄKARPRAKTIK HANDELSBOLAG har 916589-7142 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.