DATABYRÅN I NORRLAND HANDELSBOLAG

Västernorrlands län

Information

DATABYRÅN I NORRLAND HANDELSBOLAG är ett företag som finns i Sollefteå. I DATABYRÅN I NORRLAND HANDELSBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är Edberg, Astrid Marianne som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Ohlsson, Stefan Sven Olof som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med DATABYRÅN I NORRLAND HANDELSBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå DATABYRÅN I NORRLAND HANDELSBOLAG på telefon .

Konsultverksamhet inom databranschen.

Idag är DATABYRÅN I NORRLAND HANDELSBOLAG av bolagstypen Handelsbolag.

DATABYRÅN I NORRLAND HANDELSBOLAG är ett av många företag som finns i Västernorrlands län och Sollefteå arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

DATABYRÅN I NORRLAND HANDELSBOLAG innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och DATABYRÅN I NORRLAND HANDELSBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för DATABYRÅN I NORRLAND HANDELSBOLAG så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

DATABYRÅN I NORRLAND HANDELSBOLAG har 916961-1572 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.