Nordisk Förvaltning Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

969604-3604 är organisationsnummer för verksamheten Nordisk Förvaltning Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nordisk Förvaltning Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sollefteå som är den kommunen som Nordisk Förvaltning Handelsbolag finns i.

Nordisk Förvaltning Handelsbolag har varit registrerat sedan 1994-05-04 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Nordisk Förvaltning Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Nordisk Förvaltning Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Nordisk Förvaltning Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Nordisk Förvaltning Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0620-24363 eller genom brev på följande adress:
Tjäll 7150, 881 93, Sollefteå

Försäljning av mobiltelefoner och datautrustning samt tjänster inom marknadsföring och ekonomisk rådgivning.

Det finns olika personer som har en koppling med Nordisk Förvaltning Handelsbolag och det är Johansson, Sten-Ivar Gustav Stefan som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Sjöberg, Lars Åke som är född 1956 och har titeln Bolagsman,