Tenglunds Taxi och Maskin Kommanditbolag

Västernorrlands län

Information

969621-5442 är organisationsnummer för företaget Tenglunds Taxi och Maskin Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tenglunds Taxi och Maskin Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Sollefteå som är den kommunen som Tenglunds Taxi och Maskin Kommanditbolag finns i.

Tenglunds Taxi och Maskin Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1995-12-06 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tenglunds Taxi och Maskin Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Tenglunds Taxi och Maskin Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Tenglunds Taxi och Maskin Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Tenglunds Taxi och Maskin Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0622-10545 eller genom brev på följande adress:
Storg. 39, 880 30, Näsåker

Personbefordran, godsfordran samt uthyrning av entreprenad maskiner med förare.

Det finns olika personer som har en koppling med Tenglunds Taxi och Maskin Kommanditbolag och det är Tenglund, Erik Magnus som är född 1973 och har titeln Komplementär, Tenglund, Jan-Erik som är född 1933 och har titeln Kommanditdelägare,