Restaurang Nipan Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

Restaurang Nipan Handelsbolag är ett bolag som finns i Sollefteå. I Restaurang Nipan Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindfors, Gunnar Christer som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Lindfors, Thomas Gunnar som är född 1972 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Restaurang Nipan Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Restaurang Nipan Handelsbolag på telefon 0620-682708.

Restaurang och skolmåltidsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Administrativa tjänster, bokföringsuppdrag och redovisningsverksamhet.

Idag är Restaurang Nipan Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Restaurang Nipan Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Västernorrlands län och Sollefteå arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Restaurang Nipan Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Restaurang Nipan Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Restaurang Nipan Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av Gunnar Christer Lindfors ensam.

Restaurang Nipan Handelsbolag har 969628-2129 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.