Norströms Maskin Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

I Sollefteå finns det ett Handelsbolag som heter Norströms Maskin Handelsbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Norströms Maskin Handelsbolag i Västernorrlands län. Sollefteå är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Norströms Maskin Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västernorrlands län.

Sedan 1996-09-18 så har Norströms Maskin Handelsbolag varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Norströms Maskin Handelsbolag och det finns fler verksamheter som är det i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Norströms Maskin Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Blomsterv. 6 D, 881 40, Sollefteå. Vi ni istället prata med Norströms Maskin Handelsbolag så kan ni göra det på .

Försäljning och uthyrning av entreprenadmaskiner.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Norström, Anders Ola Staffan som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Norström, Mats Erik Sigurd som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av Mats Erik Sigurd Norström. .

Norströms Maskin Handelsbolag har 969630-2380 som sitt organisationsnummer.