Multi Service i Sollefteå Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

Multi Service i Sollefteå Handelsbolag är ett av många företag som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Multi Service i Sollefteå Handelsbolag finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Multi Service i Sollefteå Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

Multi Service i Sollefteå Handelsbolag som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1996-09-23.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till DJUPÖVÄGEN 46, 881 31, Sollefteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Multi Service i Sollefteå Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6042840.

Sollefteå arbetar för att företag som Multi Service i Sollefteå Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Multi Service i Sollefteå Handelsbolag. Det finns flera företag i Västernorrlands län.

Datakonsultverksamhet, systemering, programutveckling, redovisning, bokföring, revision, skatterådgivning. Import, export, postorder- och grossistförsäljning och handel med leksaker, sport- och presentartiklar samt handel med aktier och värdepapper.

Firmatecknare för Multi Service i Sollefteå Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Multi Service i Sollefteå Handelsbolag och det är följande personer, Hagberg West, Anna Gunilla som är född 1944 och har titeln Bolagsman, West, Per Erik som är född 1947 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Multi Service i Sollefteå Handelsbolag är 969630-3479.