Svenska Konsultkompaniet Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

Svenska Konsultkompaniet Handelsbolag är ett företag som finns i Sollefteå. I Svenska Konsultkompaniet Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dahlin, Nils Olof som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Wallgren, Alf Håkan som är född 1971 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Svenska Konsultkompaniet Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Svenska Konsultkompaniet Handelsbolag på telefon 0620-51039.

Konsultation inom ekonomi, juridik och ADB samt försäljning av produkter inom dessa verksamhetsområden.

Idag är Svenska Konsultkompaniet Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Svenska Konsultkompaniet Handelsbolag är ett av många företag som finns i Västernorrlands län och Sollefteå arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Svenska Konsultkompaniet Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Svenska Konsultkompaniet Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Svenska Konsultkompaniet Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Svenska Konsultkompaniet Handelsbolag har 969633-5323 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Västernorrlands län.