3 S - Hunddressyr Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

3 S - Hunddressyr Handelsbolag hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där 3 S - Hunddressyr Handelsbolag finns. I Sollefteå så finns det många olika Handelsbolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. 3 S - Hunddressyr Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. 3 S - Hunddressyr Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till 3 S - Hunddressyr Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kungsg. 14A, 546 30, Karlsborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-6054370.

Sollefteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler verksamheter.

3 S - Hunddressyr Handelsbolag har idag 969638-7837 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Lars Johan Eriksson. är den som för stunden ansvarar för 3 S - Hunddressyr Handelsbolag

Utbildning av hundägare, hundförare, instruktörer. Dressyr av hundar. Produktion av utbildningsmateriel inom området hund. Försäljning av hundrelaterad material.

I 3 S - Hunddressyr Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Lars Johan som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Sirkka Annikki som är född 1926 och har titeln Bolagsman, .