Restaurang Gammel Huset Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

Restaurang Gammel Huset Handelsbolag är ett företag som finns i Sollefteå. I Restaurang Gammel Huset Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Elma, Salih som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Murad, Fener Monir som är född 1967 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Restaurang Gammel Huset Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Restaurang Gammel Huset Handelsbolag på telefon 0620-682748.

Restaurangverksamhet.

Idag är Restaurang Gammel Huset Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Restaurang Gammel Huset Handelsbolag är ett av många företag som finns i Västernorrlands län och Sollefteå arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Restaurang Gammel Huset Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Restaurang Gammel Huset Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Restaurang Gammel Huset Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Restaurang Gammel Huset Handelsbolag har 969653-1525 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.