Intercessor Kommanditbolag

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultuppdrag inom försäljning och handel av klockor, smycken, mobiltelefonitillbehör samt kamera och kamerautrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Intercessor Kommanditbolag vars bolagstyp är Kommanditbolag.

I Sollefteå så är Intercessor Kommanditbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Kommanditbolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sollefteå arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sollefteå och i Västernorrlands län. Redan 1999-09-23 så skapades Intercessor Kommanditbolag och företaget är har F-skattsedel Intercessor Kommanditbolag har haft det sedan 1999-01-01.

Intercessor Kommanditbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

969662-3538 är organisationsnummret för företaget som finns i Sollefteå.

Just nu är Intercessor Kommanditbolag och det finns många företag som är i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Intercessor Kommanditbolag så går det att nå dem via telefon på 070-8548600 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av komplementären.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Intercessor Kommanditbolag är Lidbom, Bror Michael som är född 1970 och har titeln Komplementär, Henriksson, Bror Henrik som är född 1948 och har titeln Kommanditdelägare, .