Häst och Affärs konsult Norr Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

Hästsporttävling, uppfödning samt försäljning av hästar, in- och uthyrning av hästar, uthyrning och försäljning av hästtransporter samt hästsportartiklar, konult utbildning inom livsmedels- och klädbranschen, försäljning av livsmedel och kläder.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Häst och Affärs konsult Norr Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Sollefteå så är Häst och Affärs konsult Norr Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sollefteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sollefteå och i Västernorrlands län. Redan 1999-10-12 så skapades Häst och Affärs konsult Norr Handelsbolag och bolaget är har F-skattsedel Häst och Affärs konsult Norr Handelsbolag har haft det sedan 1999-01-01.

Häst och Affärs konsult Norr Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

969662-9857 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sollefteå.

Just nu är Häst och Affärs konsult Norr Handelsbolag och det finns många bolag som är i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Häst och Affärs konsult Norr Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 0620-20367 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Häst och Affärs konsult Norr Handelsbolag är Berglund, Charlotta Linnea Elisabet som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Berglund, Jens Lennart som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .