Edhe Gård Kommanditbolag

Västernorrlands län

Information

Edhe Gård Kommanditbolag hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Edhe Gård Kommanditbolag finns. I Sollefteå så finns det många olika Kommanditbolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Edhe Gård Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och företaget har F-skatt vilket Edhe Gård Kommanditbolag har haft sedan 2006-03-02. Edhe Gård Kommanditbolag har funnits sedan och 2000-05-15 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Edhe Gård Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Eden 121, 880 37, Junsele men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0621-21032.

Sollefteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler företag.

Edhe Gård Kommanditbolag har idag 969663-0574 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Edhe Gård Kommanditbolag

Bolagets verksamhet skall vara jord och skogsbruk, möbeltillverkning, inredningssnickerier, tillverkning av timmerhus, sömnad och klädestillverkning, småskalig livsmedelproduktion samt med dessa verksamheter förenliga verksamheter. Servering och uthyrning av korttidsboende, arrangera resor och kulturaktiviteter, släktforskning, medicin- och läkarverksamhet.

I Edhe Gård Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Hans Göran som är född 1945 och har titeln Komplementär, Ågren, Arne Jan Edvard som är född 1944 och har titeln Kommanditdelägare, .