B . A Margulies Prod. Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

B . A Margulies Prod. Handelsbolag hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där B . A Margulies Prod. Handelsbolag finns. I Sollefteå så finns det många olika Handelsbolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. B . A Margulies Prod. Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket B . A Margulies Prod. Handelsbolag har haft sedan 2000-07-11. B . A Margulies Prod. Handelsbolag har funnits sedan och 2000-07-11 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till B . A Margulies Prod. Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till SKÄRVSTAVÄGEN 38, 881 30, Sollefteå men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6150303.

Sollefteå arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler bolag.

B . A Margulies Prod. Handelsbolag har idag 969665-9169 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för B . A Margulies Prod. Handelsbolag

Sång och konstnärlig verksamhet. Möbelmålning och tapetsering samt båtförmedling. Fastighetsförvaltning.

I B . A Margulies Prod. Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Margulies, Björn Alexander som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Margulies, Wolfgang Alexander som är född 1930 och har titeln Bolagsman, .