Sollefteå Älvvård Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

Sollefteå Älvvård Handelsbolag är ett av många företag som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Sollefteå Älvvård Handelsbolag finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sollefteå Älvvård Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-07-11.

Sollefteå Älvvård Handelsbolag som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 2000-02-01. Men sedan 2000-07-11 så har Sollefteå Älvvård Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Grenv. 20, 881 32, Sollefteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sollefteå Älvvård Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5512421.

Sollefteå arbetar för att företag som Sollefteå Älvvård Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Sollefteå Älvvård Handelsbolag. Det finns flera företag i Västernorrlands län.

Sjö, älv och landmärkning. Bogsering, röjning, mätning, muddring, bärgning och även mindre dykningar. Reparationer ex. svetsning av mindre skador på båtar.

Firmatecknare för Sollefteå Älvvård Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Henrik Eriksson och Wenche Hammar gemensamt..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sollefteå Älvvård Handelsbolag och det är följande personer, Eriksson, Stig Henrik som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Hammar, Wenke Elisabeth som är född 1974 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Sollefteå Älvvård Handelsbolag är 969665-9573.