Tigerwood Kommanditbolag

Västernorrlands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Sollefteå och Tigerwood Kommanditbolag är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Tigerwood Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Tigerwood Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Tigerwood Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2000-03-08. Det finns flera olika bolag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där bolaget finns i jobbar för att bolag som Tigerwood Kommanditbolag ska trivas.

Tigerwood Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-27. I Sollefteå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva köp och försäljning av sågade och hyvlade trävaror såsom plankor, brädor, trähus, fönster dörrar och golv.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tigerwood Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-27.

Idag är Tigerwood Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Tigerwood Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0621-775780.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Tigerwood Kommanditbolag är Vesterlund, Hans Oliver som är född 1954 och har titeln Komplementär, Vesterlund, Karin Annika Elisabet som är född 1958 och har titeln Kommanditdelägare, .

Tigerwood Kommanditbolag har 969667-1206 som sitt organisationsnummer.