Örbäcksduon Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

969667-7807 är organisationsnummer för företaget Örbäcksduon Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Örbäcksduon Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sollefteå som är den kommunen som Örbäcksduon Handelsbolag finns i.

Örbäcksduon Handelsbolag har varit registrerat sedan 2000-03-28 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-05-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Örbäcksduon Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-05-02.

Örbäcksduon Handelsbolag är och det finns flera bolag i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Örbäcksduon Handelsbolag är följande:
Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Örbäcksduon Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0620-20176 eller genom brev på följande adress:
Örbäck 4651, 882 91, Långsele

Konsultverksamet avseende utbildning, ADB-utbildning, personaluthyrning, handel med värdepapper och datautrustningar.

Det finns olika personer som har en koppling med Örbäcksduon Handelsbolag och det är Eriksson, Sven Erik Axel som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Strömberg, Astrid Anna-Märta som är född 1953 och har titeln Bolagsman,