Kit Consulting Kommanditbolag

Västernorrlands län

Information

I Sollefteå finns det ett Kommanditbolag som heter Kit Consulting Kommanditbolag. Det finns flera företag som liknar Kit Consulting Kommanditbolag i Västernorrlands län. Sollefteå är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Kit Consulting Kommanditbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-08-14 och det finns flera bolag som är det i Västernorrlands län.

Sedan 2000-04-05 så har Kit Consulting Kommanditbolag varit registrerat och sedan 2000-08-14 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Kit Consulting Kommanditbolag och det finns fler företag som är det i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Kit Consulting Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Hågesta Gård, 881 40, Sollefteå. Vi ni istället prata med Kit Consulting Kommanditbolag så kan ni göra det på 0620-12200.

Företaget skall bedriva konsulttjänst inom IT såsom utbildning IT, försäljning data produkter, vidare handla med aktier, optioner, och övriga värdepapperstjänster samt förvaltning, köp och försäljning fastigheter.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Stenklyft, Kjell-Anders Stefan som är född 1961 och har titeln Komplementär, Vikström, Eva Chatrin som är född 1966 och har titeln Kommanditdelägare, .

Firman tecknas av komplementären. .

Kit Consulting Kommanditbolag har 969668-0587 som sitt organisationsnummer.