Rocky Stable Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

Rocky Stable Handelsbolag är ett företag som finns i Sollefteå. I Rocky Stable Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nordqvist, Jens Olof som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Tjernström, Sören Mattias som är född 1976 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rocky Stable Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rocky Stable Handelsbolag på telefon .

Bolaget skall bedriva trav & stuteri-verksamhet, foder försäljning samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Rocky Stable Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Rocky Stable Handelsbolag är ett av många företag som finns i Västernorrlands län och Sollefteå arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Rocky Stable Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-01-29 och Rocky Stable Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-01-29.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rocky Stable Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Rocky Stable Handelsbolag har 969669-4513 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.