JR Event Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

JR Event Handelsbolag hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där JR Event Handelsbolag finns. I Sollefteå så finns det många olika Handelsbolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. JR Event Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket JR Event Handelsbolag har haft sedan 2000-06-01. JR Event Handelsbolag har funnits sedan och 2000-06-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till JR Event Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vråkv. 25, 881 35, Sollefteå men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-2732323.

Sollefteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler företag.

JR Event Handelsbolag har idag 969669-4984 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för JR Event Handelsbolag

Konferencier- och speakeruppdrag, utbildningar, chaufförs- uppdrag såsom buss, personbil och lastbil, webbdesign av hemsidor, nätverksmarknadsföring inom telefoni och energitjänster, arrangörsstöd med hjälp, stöd och råd vid olika evenemang. Fotografering och bearbetning av fotografier samt försäljning av fotografier. Fotograferingsuppdrag för dokumentation.

I JR Event Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Röhlander, Jan Lennart som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Röhlander, Malin Therese som är född 1970 och har titeln Bolagsman, .